Semester!

Nu är det semester! Tyvärr har jag varit sjuk och borta från jobbet 3 dagar men nu har till och med hostan börjat ge sig, skönt.
K försöker friskna till han också men han har feber. Trots allt har vi packat färdigt våra ryggsäckar och nu ska jag slänga ut lite från kylskåpet. Det är inte roligt att komma hem och öppna om det är sura varor . Barnen vill nog inte äta våra gamla rester...
 
Denna bilden är från vår semesterresa runt Östersjön i somras. Hela Ventspils (ligger i Lettland) var fullt med olika kor jag tror det var 19 st och de var i lite olika storlekar men denna var störst!

Så nära som det är nu har det aldrig varit...

Filippinerna, Boracay Island
 
 
På denna stranden hoppas jag sitta på måndag! Kan riktigt känna den ljumma vinden och sanden mellan tårna....Nu ska förkylningen släppa helt hoppas jag och hoppas det vänder lika snabbt för K. Det är inte roligt att resa om man inte är pigg :(
Ha det gott!

Mmmmm

men först ska vi arbeta 3 dagar till.

Längtar

 
 

Julgransraskning....

Idag har vi äntligen slängt ut granen men den var ovanligt fin efter helgerna. Tydligen trivdes den hos oss oxå eftersom den började skjuta nya skott! När den väl var ute såg jag att vi hade något i fönstret och där var tusentals små, små spindlar. De flyttade och bor nu i dammsugaren ;)
 
 
På eftermiddagen fick vi bege oss till akuten med K:s hand. Den blev infekterad och svullnade upp av kattbettet. Han fick en stelkrampsspruta och pencilin och nu får vi hoppas det lägger sig. Måste nämna att det var inte min kisse som bet honom så illa...
 

Snön faller....

Det är fortfarande snö i luften men solen har lyst igenom molnen idag. Det är vackert med vinter men alldeles för kallt!
I tisdags firade vi K♥ och eftersom det var tulpanens dag fick han 2 underbara buketter. Man kan känna när man ser blommorna att det finns en vår i sikte, ljuvligt!

Kallt......

Nu börjar längtan till sol och värme verkligen kännas. Idag har det varit runt -1 men det kändes kallt i motvinden när vi var ute och gick. Solen försökte vara framme en stund igår och jag passade på att ta lite kort.

 
 
 
 
 
Nu ikväll sitter jag och läser lite mer om Filippinerna...snart är det dags!! 

Firande i Småland ♥

Idag blir det en resa in i Småland för födelsedagskalas.
Grattis på födelsedagen älskade dotter!
 
 

Nya utmaningar!

Ja vad ska man hitta på för nytt här i livet? Just nu är jag inne på att fixa detta med blogg  och så har jag förbjudit mig att spela tv-spel om jag inte samtidigt sitter på träningscykeln :) tror det räcker med utmaningar just nu!
Julklappen jag köpte till mig själv är kanonbra. Vad det var, jo en läsplatta och nu vet jag hur den fungerar oxå ;) Hade alla barnen som var hemma i jul att hjälpa mig att lösa internetuppkopplingsdelen men nu har jag fixat själv...
Boken jag läser just nu är andra delen i den engelska erotiska serien om Mr Grey. Den första var sådär men inte sämre än att jag ville läsa fortsättningen, kan ju bli bättre!
 
Här kommer ännu en bild av vår vackra natur!

Prova ny mall

Nu ska här lekas med bloggen!
Tänk om jag fick datorn att göra som jag vill men icke...
 
 
Den här bilden tog jag ute på alvaret i oktober när solen sken på all frosten. Naturen är en mästare på att skapa vackra saker!
 

Hallen är snart snart klar....

Här kommer lite bilder på hallen men det ska självklart pyntas eller stylas som det heter ;)
    

Snart klart!

Nu är snart renoveringen av hallen färdig, skönt! Jag har en väldigt duktig man som fixar allt och går med på mina ideér. Det ska bara möbleras med lite nytt och lite 60-tal. Det som återstår är vad som ska vara på väggen över skåpet. Ska vi ha plåt eller en tavla? Det ska i vilket fall som helst vara satt på distans från väggen med ledljus bakom, tror det kan bli riktigt snyggt!
 
Frågan är som alltid var man ska göra av sina saker som fanns där innan. Jag hade ett stort Äppelskåp samt två karmstolar och ett litet bord. Har inte bestämt mig för om jag ska sälja eller låta det ta plats i uthuset...

Nytt år och nya möjligheter och utmaningar!

Jo nu ska det ske...jag ska börja skriva av mig på en blogg. Ibland kan man vilja dela med sig av funderingar och jag blir inspirerad av personer i min närhet som bloggar. Hur det kommer att gå vet ingen men spännande ska det bli att försöka forma en sida som är jag.
Vem jag är, jo det kan man undra:
Kvinna 50 år
Gift med en underbar man 
Vuxna barn och bonusbarn samt 1 bonusbarnbarn
Jag älskar att läsa,måla,resa, god och spännande mat och dryck tillhör ett av livets glädjeämnen samt upplevelser av alla slag!
Tristan är vår katt som vi adopterat av min äldsta dotter för ett par år sedan och han tillhör verkligen familjen.
Ja det var en liten enkelbeskrivning av mig men först och främst är jag
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0